KGRI Great Thinker Series: "サイバー文明のプロローグ"

KGRI Great Thinker Series:
"サイバー文明のプロローグ"

【講演者】Jonathan Cave(Senior Research Fellow in Economics, University of Warwick、
Turing Fellow, The Alan Turing Institute)、
Gerald Faulhaber(Professor Emeritus of Business Economics and Public Policy,
University of Pennsylvania, Former Chief Economist, Federal Communications and Commissions)、
Lisa Dolling(Provost/Vice President for Academic & Student Affairs, Rosemont College)

【使用言語】英語(同時通訳あり)

•日時: 2018年12月7日(金)9:00~15:30(開場8:30)
•場所: 慶應義塾大学 三田キャンパス 北館ホール
•参加費無料、要事前登録、どなたでもご参加可

主催: 慶應義塾大学グローバルリサーチインスティテュート(KGRI) サイバー文明研究センター